Lieksan Vaskiviikon yhtyekurssi on tarkoitettu kaikenlaisille valmiille vaskikokoonpanoille sekä yksittäisille vaskipuhaltimien ja lyömäsoittimien soittajille, joista muodostetaan yhtyeitä kurssin aikana. 

Hinta vuodelle 2023 julkaistaan loppuvuodesta 2022.

Perusopetukseen osallistuville yhtyekurssi on ilmainen. Mestariluokille osallistuvat eivät voi osallistua yhtyekurssille päällekkäisten aikataulujen vuoksi. 

Mikäli olet ilmoittautumassa perusopetuksen LISÄKSI yhtyekurssille:
- ilmoittaudu ensin perusopetukseen 
valitsemallesi opettajalle ja täytä kaikki pyydetyt tiedot 
ilmoittaudu sen jälkeen lisäksi yhtyekurssille, ilmoittautumislomakkeen alussa valitse vaihtoehto "Perusopetuksen osallistujille 0 €", jolloin järjestelmä osaa tulkita ilmoittautumisesi oikein (eli yhtyekurssi on sinulle maksuton). 
- maksa kurssimaksu vasta sen jälkeen kun olet ilmoittautunut molemmille kursseille. Onnistuneesta maksusuorituksesta tulee vahvistus sähköpostiisi.

Kurssin kouluttajat julkaistaan loppuvuodesta 2022. Kurssille voi ilmoittaa koko yhtyeen, osan siitä tai tulla mukaan yksittäisenä vaskisoittajana tai lyömäsoittajana. Vajaaksi jäävät yhtyeet saavat lisämuusikoita kurssille ilmoittautuneista yksittäisistä soittajista.

Aamupäivisin harjoitellaan kouluttajien johdolla pienyhtyeissä ja iltapäivällä kokoonnutaan A- ja B-suuryhtyeisiin sekä vielä suurempaan superyhtyeeseen.

Huom! Mikäli yhtyeen jäsenten osallistumismaksun maksaa esimerkiksi yhdistys yhdellä laskulla, koko yhtye tulee ilmoittaa samalla ilmoittautumisella. Tiedot kannattaa koota kaikilta jäseniltä etukäteen, niin ilmoittautuminen sujuu helposti. Kun olet ilmoittanut yhden henkilön, klikkaa lomakkeen alareunasta ensin "tallenna osallistujatiedot" ja sen jälkeen viereisestä painikkeesta "lisää toinen osallistuja". On tärkeää, että kaikkien yhtyeen jäsenten sähköpostiosoitteet on tiedossamme kurssitiedotteiden lähettämistä varten. Jos sinulla on kysyttävää ilmoittautumisesta, ota yhteyttä info@lieksabrass.com tai 045-1324000.

Merkitse ilmoittautumislomakkeeseen mitkä nuotit haluat, koska kurssin nuottimateriaali valmistellaan pääosin ennen kurssin alkua. Esimerkiksi tenoritorven ja eufoniumin stemmat löytyvät sekä in Bb diskanttiklaavissa että in C bassoklaavissa.

Lieksan Vaskiviikon valokuvaaja ottaa yhtyekurssilla valokuvia ja konserttiesityksiä voidaan tallentaa media- ja arkistokäyttöä varten.